Група компаній «НІКО» запрошує підтримати благодійний проект «Друге дихання»

18.04.2016
Группа компаний «НИКО» приглашает поддержать благотворительный проект «Второе дыхание»

17 квітня в Києві відбувся традиційний весняний Nova Poshta Kyiv Half Marathon. У цьому році в ньому взяло участь понад 7100 чоловік. Команда Групи компаній "НІКО" не залишилася осторонь. Наші бігуни крім підтримки спортивного духу компанії також виконували важливу благодійну місію. Завданням нашої команди було привернути увагу до проекту "Друге дихання" Всеукраїнського благодійного фонду "Крона". Даний проект спрямований на збір коштів для придбання компресора до апарата штучної вентиляції легень для дитячої реанімації "ОХМАТДИТ".

У відділення реанімації та інтенсивної терапії Національної лікарні "ОХМАТДИТ" потрапляють діти з різними патологіями і важкими станами – травмами, опіками, після операцій, недоношені. Дитина в комі чи передчасно народжена не може самостійно дихати, цю функцію мають виконувати дихальні апарати. У лікарів є лише кілька секунд, щоб підключити до апарату, який замінить легені або допоможе дитині дихати. Перерва у подачі кисню може коштувати дитині життя. Зараз у відділенні вийшов з ладу компресор, що подає повітря на апарат штучної вентиляції легенів.

Ми вже зібрали більше половини необхідної суми. Залишилося зібрати ще 70 000 грн. Друзі, приєднуйтесь! Перерахувати гроші на проект можна за посиланнями: https://goo.gl/dK2Kzq або https://goo.gl/6K95WC або https://goo.gl/Toksa2 або https://goo.gl/6DT4rc.

Разом ми зможемо зібрати необхідну суму, щоб придбати надійне обладнання для реанімації.