В Групі компаній «НІКО» стартував новий бізнес проект - інтернет магазин автозапчастин NParts.ua

В Группе компаний «НИКО» стартовал новый бизнес- проект - интернет магазин автозапчастей NParts.ua
Компанія «Торговий дім - НІКО» запустила новий проект - інтернет магазин автозапчастин NParts.ua.

Досвід роботи Групи компаній «НІКО» в сфері продажів і обслуговування автомобілів - понад 28 років. На даний момент дилерська мережа «НІКО» працює з 10 брендами: Audi, Citroеn, Fiat, Ford, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Renault, Subaru і Suzuki в 5 містах України. Досвід роботи, знання, професійний підхід до справи тепер мають цифрове рішення. Новий проект - NParts.ua дає сучасні можливості для всіх автомобілістів. Тепер придбати необхідні запчастини можливо в будь-який зручний час за допомогою смартфона або будь-якого пристрою з виходом в мережу.

Онлайн сервіс NParts.ua приймає замовлення - 24/7, а отримати товар можна в будь-якій точці України. Зрозумілий, нативний дизайн сайту допомагає в пошуку необхідного товару, економить час і дає можливість вибору, а також порівняння товарів від різних виробників. NParts.ua пропонує асортимент із понад двох мільйонів найменувань для більш ніж 100 автомобільних марок.

Однією з головних переваг інтернет-магазину NParts.ua є професійний підхід у виборі постачальників, заснований на багаторічному досвіді роботи компанії «НІКО» в сфері обслуговування автомобілів. Серед різноманіття вибору виробників ми працюємо з надійними, перевіреними компаніями, які надають оптимальні ціни і гарантію.

Також NParts надає можливість установки куплених запчастин за спеціальною ціною в мережі офіційних сервісів «НІКО» в таких містах України як Київ, Львів, Чернівці, Дніпро і Запоріжжя. Фахівці NParts готові проконсультувати і підібрати автозапчастини спеціально для вашого автомобіля. Зареєстровані користувачі інтернет магазину отримують спеціальні пропозиції та вигідні знижки. Ми забезпечуємо якісне обслуговування на вигідних умовах. Детальна інформація на сайті NParts.ua