Компанія "НІКО Авто Холдинг" провела дилерську конференцію фахівців післяпродажного обслуговування

15.07.2019
Компания "НИКО Авто Холдинг" провела дилерскую конференцию специалистов послепродажного обслуживания
Керівники і ключові фахівці офіційних сервісних станцій дилерських центрів "НІКО", які представлені в 5 містах України та представники компанії "НІКО Авто Холдинг" представили результати роботи мережі першого півріччя 2019 року.

Перша частина конференції була присвячена огляду автомобільного ринку, зміні парку автомобілів і основним тенденціям ринку післяпродажного обслуговування. Також була представлена детальна оцінка комерційних результатів сервісу, озвучені плани дій на наступний період.

Друга частина конференції пройшла в форматі діалогу. Колеги ділилися кращими практиками післяпродажного бізнесу в дилерській мережі "НІКО". В результаті спільного пошуку рішень, виробили план дій для посилення комерційної успішності роботи дилерських підприємств, а також позначили конкретні плани дій для реалізації на місцях.