• Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, причал №4

Група компаній «НІКО» відкриває дилерський центр Subaru

29.08.2016
Группа компаний «НИКО» открывает дилерский центр Subaru
Група компаній «НІКО» продовжує розвивати свою автомобільну дилерську мережу. У серпні у Львові відбулося відкриття 15-го автосалону «НІКО» - «НІКО Захід Плеяда», офіційного дилерського центру Subaru у Львові і Львівській області. Відкриття салону особливе ще і тим, що це перший дилер Subaru в дилерській мережі «НІКО», яка тепер нараховує 10 автобренов і 2 мотобренда.

«НІКО Захід Плеяда» пропонує продаж автомобілів, їх гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування і продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів та автокосметики.

У салоні діють різні системи придбання: оформлення прямої покупки, кредитні та лізингові продукти, система корпоративних продажів. Також, діє система trade-in (обмін старого автомобіля на новий з доплатою). Всі необхідні документи для придбання автомобіля і страхування клієнти можуть оформити безпосередньо в салоні.

Офіційний сервісний центр «НІКО Захід Плеяда» також пропонує власникам Subaru повний спектр послуг з ремонту та обслуговування автомобіля:

• плановий технічний огляд;
• гарантійний ремонт;
• діагностування і ремонт ходової частини;
• високоточну геометрію коліс;
• шиномонтаж і балансування;
• ремонт і заправку кондиціонерів;
• діагностування і ремонт електросистем;
• проточку гальмівних дисків;
• малярно-рихтувальні роботи;
• професійну хімчистку автомобіля;
• полірування і мийку.

Дилерські центри «НІКО» працюють на ринку Львова та області з травня 2003 року, представляючи бренди Audi, Fiat, Mazda, Mitsubishi, Yamaha, а тепер і Subaru. За час своєї роботи дилерські центри «НІКО» змогли завоювати довіру і визнання автомобілістів Західної України, тому що для співробітників центрів стандарти роботи, пошук оптимальних рішень для клієнтів і контроль якості - це не просто красиві слова, а щоденна робоча практика. Тому ми впевнені в тому, що «НІКО Захід Плеяда» буде повністю відповідати очікуванням навіть самих вимогливих клієнтів.

Чекаємо на вас за адресою м.Львів, вул. Липинського, 50-Б. Запис на тест-драйв за телефоном (032) 29-89-900 або на сайті http://subaru-niko.lviv.ua/.