Новий страховий партнер дилерської мережі «НІКО» - компанія «НІКО Страхування»

28.05.2018
Новый страховой партнёр дилерской сети «НИКО» -  компания «НИКО Страхование»
Автомобільна дилерська мережа «НІКО» представляє свого нового стратегічного партнера - компанію «НІКО Страхування». Багаторічний досвід співпраці дилерських центрів зі страховими компаніями і роботи з клієнтами зумовив появу стратегічного страхового партнера. Виходячи з потреб клієнта і очікувань від страхової компанії, ми позначили ключові переваги роботи з компанією «НІКО Страхування»: - консультанти зі страхування знаходяться в кожному дилерському центрі автомобільної дилерської мережі «НІКО» та надають консультації по всіх видах страхування - пряме врегулювання страхових випадків через дилерські центри «НІКО» дозволяє клієнтам уникати погоджень зі страховою компанією - цим займаються співробітники дилера - оформляючи поліс КАСКО в компанії «НІКО Страхування», клієнти мають можливість обслуговувати свій автомобіль в дилерській мережі «НІКО» з максимальними знижками за програмою лояльності протягом усього терміну дії поліса - компанія «НІКО Страхування» пропонує різні пакети страхування, можливість поетапної оплати, а також цілодобову інформаційну підтримку Компанія «НІКО Страхування» є частиною Групи компаній «НІКО», тому ми гарантуємо індивідуальний підхід, якість і оперативність надання послуг на етапі придбання автомобіля, його страхування, а також в подальшому його обслуговуванні. «НІКО Страхування» має стабільний, диверсифікований страховий портфель і активно зміцнює свої позиції на страховому ринку України. Компанія є членом Ліги Страхових Організацій України. Детальніше про програми страхування можна дізнатися на сайті компанії insurance.niko.ua.