Безконтактні пожертви

02.06.2018
Бесконтактные пожертвования
Проект «Добрий Pass» реалізований на платформі NFC Donation Box. Це легкий, захищений і прозорий спосіб підтримати благодійні проекти одним дотиком. Достатньо просто піднести до терміналу безконтактну платіжну картку або телефон із технологією Apple pay чи Android Pay, щоб зробити благодійний внесок безпосередньо зі свого рахунку.

Усі пожертви автоматично зараховуються на банківський рахунок фонду «Крона» і йдуть на підтримку якісної діагностики і лікування тяжких захворювань у дітей. На мультимедійному екрані NFC Donation Box можна бачити кому та як саме допомагають зроблені пожертви. Там міститься інформація про надходження і витрати коштів благодійної програми, що оновлюється в режимі реального часу. 1 червня NFC Donation Box розміщені у двох кінотеатрах MULTIPLEX в ТЦ «Sky Mall» та ТЦ «Проспект» у Києві.

«Для благодійних фондів прозорий і відповідальний збір благодійних пожертв є непорушним стандартом діяльності, - каже Олена Мацібох, Голова правління ВБФ «Крона», - Саме таким ми бачимо проект «Добрий Pass». NFC Donation Box сучасна заміна скриньок, куди люди опускали готівку. Але зараз це абсолютний рівень безпеки пожертв і їх цільового використання. 100 % наданих коштів ми спрямовуємо на програму лікування дітей з онкогематологічними й рідкісними тяжкими хворобами. Це і сучасне обладнання, і медикаменти, і лабораторні матеріали для діагностики та перевірки донорів як в столичних ОХМАТДИТі чи Центрі дитячої кардіології, так і в обласній чи регіональній лікарні. Регулярні звіти про витрати люди можуть бачити на екрані терміналу та на нашому веб сайті».

Давидова Анастасія, директор з маркетингу мережi кінотеатрів MULTIPLEX: «Ми глибоко переконані, що в світі є набагато більше людей, які бажають робити добро і прагнуть допомогти, ніж нам здається. Бо про добрі справи говорять менше, ніж про погані. Для нас важливо запропонувати прості, зручні і приємні для людей способи допомоги. Люди хочуть допомагати, головне - дати їм зручний механізм, завдяки якому їх бажання стане відчутним результатом. Наша мета - підтримати нові проекти в благодійності, здатні вивести країну на новий рівень, зробити благодійність більш технологічною і персоналізованою».

Євген Глузов. Творець NFC Donation Box та CEO компанії Agency 21: «Я, та вся команда Agency 21 в захваті від того, що наша технологія - NFC Donation Box впевнено розвивається в Україні та за її межами. Ми раді вітати наших нових партнерів фонд «Крона» та мережу кінотеатрів Multiplex, вважаємо що такі проекти не просто розвивають cashless в Україні, а й змінюють ставлення людей до того, як вони звикли платити або робити благодійні внески. Трансформація платежів із готівкових в безготівкові є основною ідеологією усіх наших розробок. На даний час NFC Donation Box – це єдина 100% захищена технологія, що надає благодійним проектам можливість збирати пожертви у публічних місцях. Це інноваційно, безпечно та швидко. Все, що вам потрібно це піднести вашу картку Visa, MasterCard або телефон із Apple pay чи Android Pay до терміналу»